Посткарантинні тенденції розвитку швейної промисловості

Працюючи на ринку з 1999 року, Softorg активно бере участь у розвитку легкої промисловості, враховуючи останні тенденції ринку та сезонності виробництв. 

title

Після закінчення карантину, виробництва легкої промисловості повернуться до звичайного циклу роботи та асортименту задля задоволення попиту населення на одяг і взуття, текстильні вироби та елементи інтер’єру тощо. Отже, “готуємо сані влітку, а воза взимку” та знайомимось з обладнанням, яке буде в тренді вже наприкінці травня та необхідне для виробництва осінньо-зимової колекції.

Juki DDL-7000A

Одноголкова машина човникового стібка з автоматичною обрізкою нитки та прямим приводом. Хід голководія становить 35 мм – це дозволяє здійснювати пошив різноманітних типів матеріалів. Машина використовується для роботи з костюмами, сорочками, сукнями, штанами, спецодягом, спортивним одягом.

Jack JK-58450B-003

Двоголкова промислова швейна машина човникового стібка з функцією відключення голок застосовується для роботи з легкими та середніми матеріалами. Призначена для пошиття верхнього одягу, спецодягу, джинсового одягу, сумок, оббивки для меблів, виконання оздоблювальних стрічок на клапанах кишень, поясах, манжетах. Машина обладнана великою робочою зоною, що дозволяє шити вироби різних розмірів.

Juki DP-2100SZ

Комп’ютеризована машина човникового стібка для вшивання рукава з сухою головою та пристроєм мультипрограмування. Машина має механізми вертикального переміщення та ремінного просування, оснащена активним натягом й автоматичною обрізкою нитки. Машина є кульмінацією розвитку технологій, адже використовується для ушивання рукава, який являє собою найскладнішу швейну операцію.

Juki MF-7523-U11

Високошвидкісна триголкова п’ятиниткова плоскошовна швейна машина з плоскою платформою та верхнім і нижнім застилом. Вона оснащена механізмом просування матеріалу та механізмом мікрометричного налаштування диференційного ходу зубчастої рейки, які підвищують якість стібка, механізмом запобігання скручування нитки петельника, що сприяє підвищенню зручності її технічного обслуговування. Може використовуватися в процесі підшивання рукавів та нижнього краю футболок, а також для виконання розпошивальних швів при пошитті спортивного одягу й трикотажних виробів.

Jack JK-T1900

Електронна швейна машина для виконання закріпок, закріпок по контуру й настрочування деталей виробів. Машина може використовуватися для декоративного шиття, пришивання липучок. В базовій комплектації машини постачається спеціальне пристосування для переналаштування машини на ґудзикову. Оснащена автоматичними функціями відведення та обрізки нитки, які значно заощаджують час оператора. Машина має 100 видів закріпок.

Jack JK-W4

Трьохголкова плоскошовна швейна машина з прямим приводом. Призначена для шиття всіх типів тканин, забезпечуючи їх проходження через машину без деформації. JK-W4 орієнтована на шиття еластичної й трикотажної тканини, найчастіше використовується для підгинання низу в таких виробах, як: спортивний одяг, футболки, спідня білизна.

Juki LZ-2284

Високошвидкісна одноголкова машина для виконання стандартного й 3-крокового стібка типу «зигзаг». Шаблони стібків “зигзаг” можна легко змінювати важелем під “рукавом”. Машина має висоту підйому лапки 5.5/10 мм та ширину зигзага 5/10 мм.

Jack E4S-4-M03/333

Високошвидкісний чотирьохнитковий енергоощадний оверлок з робочим простором під лапкою 27 мм, Інтелектуальна смарт-функція переходу в стан спокою — машина автоматично переходить в режим сну через 30 хвилин простою. Оверлок забезпечує відмінну якість обметування на будь-якому трикотажі: футер, рібана, віскоза, велсофт, на максимальній швидкості до 5500 ст./хв.

Крім класичних сучасних прямострочних машин човникового стібка та оверлоків, все більшої популярності набирають високотехнологічні комплексні рішення для швейних виробництв, які допомагають знизити собівартість, в т.ч. фонд оплати праці, та підвищити якість і продуктивність виробництва. До таких виробничих рішень відносять:

  • Кишенькові автомати.
  • Швейні машини з програмованим циклом шиття.
  • Комп’ютеризоване обладнання для шиття за шаблонами.

 

Високотехнологічне обладнання робить процес пошиття виробу максимально автоматизованим та стандартизованим, всі шви запрограмовані відразу в системі CAD при моделюванні виробу, що значно скорочує час і усуває неточності, роблячи продукт виробництва стабільної високої якості.

Автоматизація розпочинається з використання САПР – автоматичної системи проєктування, за допомогою якої оператор, натисканням кнопок на клавіатурі, виконує дизайн, градацію та розкладку майбутнього виробу. Дані передаються до швацьких автоматів, які й виготовляють прототип для подальшого доопрацювання і запуску.

Розглянемо детальніше інноваційне автоматизоване обладнання, яке стало трендом на ринку швейних машин, адже значно підвищує конкурентоспроможність виробників та дозволяє знизити собівартість виробів.

Juki PS-800SB-8045AKX

Комп’ютеризована швейна машина для шиття за шаблонами, швидкість до 3000 ст./хв. Підтримує безліч режимів шиття для різноманітних матеріалів. Має розмір робочого поля 800х450мм. Машина оснащена дисковим обертовим ножем та панеллю керування з пам’яттю великого об’єму і підтримкою форматів DXF, AI, PLT і DST. Juki PS-800 може постачатися з різними варіантами пристосувань для обрізки тканини: ротаційним дисковим ножем, ножем з прямим приводом та лазерною обрізкою.

Juki DDL-8700

Одноголкова машина човникового стібка застосовується для шиття накладних кишень зі шкіри ті інших важких матеріалів. Машина дозволяє отримати гарний шов за незмінно високої якості. Максимальна довжина стібка досягає 7 мм.

JUKI WS-9080

Автоматичний оверлок для сточування тканин. Застосовується при роботі з легкими та середніми матеріалами, для сточування передньої і задньої половинки брюк з пристроєм вирівнювання краю.

Jack JK-T2210D

Автоматична промислова одноголкова машина човникового стібка з програмованим циклом шиття для настрочування деталей по контуру з площею шиття 220х100мм. Використовується при пошитті виробів з важких матеріалів та шкіри: взуття, сумок, джинсових виробів, спорттоварів та ін. Застосовується для шиття кишень джинс, аплікацій на дамських сумочках, сточування деталей, декоративної обробки кишень тощо. У пам’яті машини 999 шаблонів малюнків.

Juki MEB-3200

Автоматизована петельна машина з комп’ютерним керуванням для обметування петель з вічком. Завдяки новій технології «активний натяг», машина здатна з легкістю відтворювати умови шиття. Натяг може бути встановлено окремо для різних секцій петлі. Параметри програмуються завдяки електронному керуванню, що повністю виключає механічне втручання й заощаджує час на виконання операції. Машина виконує чисту різку і виключає виникнення недорізаних ділянок петлі. Має до 89 різних шаблонів пошиття. 

JACK JK-T9820

Нова комп’ютеризована машина для обметування петель з вічком і без, та виробу круглих отворів. За допомогою електронної панелі керування можна легко змінювати параметри закріпки, а також створювати й зберігати шаблони шиття. Пам’ять машини містить 9 видів петель та різні варіанти закріпок. Оснащена автоматичною обрізкою нитки, автоматичним підйомом лапки та вбудованою LED-підсвіткою. Нова конструкція машини дозволяє працювати їй значно тихіше своїх конкурентів (на рівні 80 дБ). Підходить для роботи з легкими, середніми та важкими матеріалами.

Дізнайтеся більше про високотехнологічне обладнання для виробництв легкої промисловості у фахівців компанії за телефоном:

(048) 738-97-00

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

Jack H5K-CZ-4: комп’ютеризована машина човникового стібка для важких матеріалів
26 Квітня 2024

Jack H5K-CZ-4: комп’ютеризована машина човникового стібка для важких матеріалів

Jack
3 хв.
VOVK: історія успіху, що надихає
22 Квітня 2024

VOVK: історія успіху, що надихає

40
3 хв.
Yeshi YS-1201CT: 12-голкова промислова вишивальна машина
19 Квітня 2024

Yeshi YS-1201CT: 12-голкова промислова вишивальна машина

70
3 хв.
Легка інструкція від інженерів Softorg. Збірка комплекту “Швейний стіл + машина”
17 Квітня 2024

Легка інструкція від інженерів Softorg. Збірка комплекту “Швейний стіл + машина”

66
2 хв.
Конфігуратор виробництва. Як і на чому шити спортивні штани?
15 Квітня 2024

Конфігуратор виробництва. Як і на чому шити спортивні штани?

70
3 хв.
Kansai Special DFB1412PQ: швидкісна 12-голкова машина ланцюгового стібка
12 Квітня 2024

Kansai Special DFB1412PQ: швидкісна 12-голкова машина ланцюгового стібка

98
3 хв.
ТОП найефективніших каналів маркетингу для fashion-брендів: як обрати свій? Покрокова стратегія від Євгена Кудрявченка
10 Квітня 2024

ТОП найефективніших каналів маркетингу для fashion-брендів: як обрати свій? Покрокова стратегія від Євгена Кудрявченка

202
38 хв.
Історія бренду GARNE: місце, де народжується краса
10 Квітня 2024

Історія бренду GARNE: місце, де народжується краса

73
4 хв.
Типи розкрійних ножів: переваги й недоліки
08 Квітня 2024

Типи розкрійних ножів: переваги й недоліки

92
4 хв.
Конфігуратор виробництва: як і на чому шити футболку?
05 Квітня 2024

Конфігуратор виробництва: як і на чому шити футболку?

81
3 хв.